Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Soccer_head

Random Artifacts in OSX 10.8.2

10 posts in this topic

Recommended Posts

Hello This is my first time bulding a hackintosh and first thread on here ill try explain my problem 

I Installed 10.8.2 iAktos Guide with a new amd kernel i installed it all works fine but when i move windows and in safari i get random artifacts?

Here is a picture on google i found like mine 

http://www.tonymacx86.com/attachments/graphics/54352d1366839062-gtx-470-random-artifacts-time-replace-artifacts_2.jpg

my specs

HD5770 HIS (Not Faulty works in windows fine )

AMD Phenom x4 965 Black edition 

Mobo M4A88T-M

 

And mac can see i have a HD5770 so its no driver issue i don't think thanks for any help and support guys!


And a new note i am trying to install 10.7.3 also cause i heard around it was a kernel problem with the amd 10.8.2 so its better to wait for a good kernel and use 10.7.3 but i hope not if you guys need any more info please ask 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, that's not the issue. There's a bug in the current kernel's patch set, so it will have artifacts with various degrees of severity with ATI graphics, and won't work at all with nVidia. There's no solution for the issue yet, and will be very surprising if someone comes out with a solution in the short term, since the causes of the bug are yet to be isolated. Sorry, man: if you want a perfectly working system you'll have to stay with Lion 10.7.5.

 

All the best!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey the conna im having trouble getting 10.7.3 to install im using v2 niresh keep

getting usbf error tried removing graphics card usb 3 off tried boot flags cant get past it

its not a freeze it just stays on it any help would be awesome

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey the conna im having trouble getting 10.7.3 to install im using v2 niresh keep

getting usbf error tried removing graphics card usb 3 off tried boot flags cant get past it

its not a freeze it just stays on it any help would be awesome

Could make a screenshot with -v to shed some light on it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You won't have success with those Lion distros: all of them use deprecated kernels and wrong boot flags, because when they were made, Lion support for AMD was awful and bleak at beast. Use this method linked, with the Lion kernel available at the download section of Insanelymac:  http://www.insanelymac.com/forum/topic/278181-amd-1073-guide-experimental-only/

 

All the best!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×