Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Clideven

"boot-log" property not found.

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi Leute,

 

Ich versuche mir den verbose-log anzuschauen doch nach dem ich bdmesg im Bash eingebe bekomme ich "boot-log" property not found. als Fehlermeldung

 

Chameleon Version ist RC4 r684

falls ich was falsch mache sry bin nur ein noob

 

kann einer weiterhelfen, google hat es leider nicht geschaft  :(

 

mfg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By uPaymeiFixit
      From the time Clover starts loading (after b1f: init 5) to the time the boot selection screen shows, about 20 seconds passes. 
       
      I followed the suggestion of another post and unplugged all of my USB devices and everything went much faster. (about 4 seconds vs 20) I plugged in one device at a time and recorded the time to find the culprit. Here is the result:
      // Added USB Device Time 1 Time 2 (seconds) Keyboard 4.200 4.202 +Arduino 4.416 4.390 +Mouse 4.316 4.169 +Tartarus 4.740 4.463 +Monitor (Hub) 4.587 4.738 +Monitor (Hub) -> Webcam 4.919 4.934 +Bluetooth Dongle 7.280 7.270 +Wireless Xbox Controller 7.357 7.186 +External Hard Drive 19.219 18.781 The Bluetooth Dongle and the External Hard Drive seem to be slowing it down the most. Is there anything I can do about this? 
       
      Clover is on version 2.3k build 2015-05-29 19:32:05
      I'm running Yosemite (10.10.3)
      BIOS is up to date (F11)
      It may be important to note that my motherboard does not support UEFI.
       
      Links:
      Clover config.plist: http://pastebin.com/wxUDDxhn
      Clover bdmesg: http://pastebin.com/FZDetHZ4
      Hardware: http://pcpartpicker.com/p/xsDgyc
      Reddit Thread: http://www.reddit.com/r/hackintosh/comments/38hzh7/clover_takes_20_seconds_is_this_slow/
×