Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'bdmesg'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Clideven

    "boot-log" property not found.

    Hi Leute, Ich versuche mir den verbose-log anzuschauen doch nach dem ich bdmesg im Bash eingebe bekomme ich "boot-log" property not found. als Fehlermeldung Chameleon Version ist RC4 r684 falls ich was falsch mache sry bin nur ein noob kann einer weiterhelfen, google hat es leider nicht geschaft mfg
  2. From the time Clover starts loading (after b1f: init 5) to the time the boot selection screen shows, about 20 seconds passes. I followed the suggestion of another post and unplugged all of my USB devices and everything went much faster. (about 4 seconds vs 20) I plugged in one device at a time and recorded the time to find the culprit. Here is the result: // Added USB Device Time 1 Time 2 (seconds) Keyboard 4.200 4.202 +Arduino 4.416 4.390 +Mouse 4.316 4.169 +Tartarus 4.740 4.463 +Monitor (Hub) 4.587 4.738 +Monitor (Hub) -> Webcam 4.919 4.934 +Bluetooth Dongle 7.280 7.270 +Wireless Xbox Controller 7.357 7.186 +External Hard Drive 19.219 18.781 The Bluetooth Dongle and the External Hard Drive seem to be slowing it down the most. Is there anything I can do about this? Clover is on version 2.3k build 2015-05-29 19:32:05 I'm running Yosemite (10.10.3) BIOS is up to date (F11) It may be important to note that my motherboard does not support UEFI. Links: Clover config.plist: http://pastebin.com/wxUDDxhn Clover bdmesg: http://pastebin.com/FZDetHZ4 Hardware: http://pcpartpicker.com/p/xsDgyc Reddit Thread: http://www.reddit.com/r/hackintosh/comments/38hzh7/clover_takes_20_seconds_is_this_slow/
×