Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
fabio8v

pavilion g6-1283sl/i3, 4 gb, hd3000+ati 6470

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hello to everybody


I've just installed M/L but i got some problems:


1) hd3000...I tried to install the kext but or nothing or stack..at the end I used chameleon to set the resolution..and now works...but not so good...I mean..example..the screen saver...National               Geographic does't work....


 


2) Network card...not wifi...I opened the laptop to read the chip...it says RTL 8165...under windows 7...it says RTL 8167....on goople I didn't find any kext working...


 


any help?


 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank a lot for your answer...

the network still doesn't work...the resolution is correct..1366x768 so the link you sent me I don't need

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×