Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
UberFoX

Help Mountain Lion - AMD FX 4100

4 posts in this topic

Recommended Posts

My specs are:

 

AMD FX 4100 QuadCore

nVidia GTX 550 Ti

Asus M5A 78L-M LX V2

8GB Ram

SSD HD

 

I'm trying to install anything from Snow Leopard to Mountain Lion I'm not too fussed I will take any that is willing to work.

 

Obviously I want QE/CI working.

 

I followed this guide:

http://www.osx86.net...uccessfull.html

 

I got the Snow Lepoard installer to work I booted to desktop then restarted and I get an instant *black screen* when trying to boot again.... No matter what I do.

 

Even if I install the Combo update and the new kernel I still get a black screen trying to boot (this is with any options (tested everything) including graphicsenenabler=no).

 

So nothing I did would make Snow Lepoard boot BACK to desktop after a restart and -v just goes black screen with no information on what went wrong.

 

So I assume that guide is incompatible with my system.

 

Does anybody have any guide/advance that would match my system specs?

 

I managed to successfully get OSX Mountain Lion working on my laptop as shown here:

http://www.insanelymac.com/forum/topic/288862-mountain-lion-hp-pavilion-dv6-7104ea-drivers-help/

 

But the desktop with its AMD seems like impossible nothing I do seems to work lol.

 

If you have any ideas that would make it work with my specs let me know!

 

Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try Lion: it will work better.

 

Can your Pandora's Box handle a Lion AMD? (If so does it require any special switches/bios for my hardware?)

 

What would you suggest guide/software/approach wise?

 

With Snow Lepoard I got it to install by setting busratio=20 -force64 colors=32 -v rd(0,0)/Extra/modbin_kernel (of course it never really worked after that beyond the first welcome screen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can your Pandora's Box handle a Lion AMD? (If so does it require any special switches/bios for my hardware?)

 

What would you suggest guide/software/approach wise?

 

With Snow Lepoard I got it to install by setting busratio=20 -force64 colors=32 -v rd(0,0)/Extra/modbin_kernel (of course it never really worked after that beyond the first welcome screen)

 

 

:)

 

 

http://hack-my-mac.fr/index.php/forum/48-pc-bureau/28494-tutoriel-amd-fx-buldo

 

http://www.insanelymac.com/forum/topic/288201-clef-usb-dinstallation-ml-1083/#entry1910931

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×