Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
roy91l

snow leopard usb installation

Recommended Posts

hello everyone i have a little issue with snow leopard usb installation, i copied the bios configuration for my motherboard so i can have compatibility and there is an option in the usb configuration about legacy usb support it says that i need to disable it, but then if i restart my pc i tried to boot from my usb but it doesn't appear in the boot list, how can i use my usb installation without enabling the legacy usb support (because when i enable it i always got a kernel panic).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

specs?

 

this are my pc specs:

 

Asrock G31M-VS2 mobo

Intel core 2 duo e8400 3.00 ghz

Patriot gaming series 4gb ddr2 800MHz

Galaxy GTS 250 1gb

maxtor 250gb sata

seagate 160gb IDE

 

i have I-atkos ml2 (mountain lion) installed on the 160 seagate hdd, but it runs a little bit slow, so thats why i want to install snow leopard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Hi @fabiosun and thank's for your patience with an old and stubborn man.   I am 100 % sure that my MSR 0xE2 register is unlocked thank's to you.   My system is 100% stable and I haven't had one kp with this configuration in the last two weeks.    I'm now running without TSCAdjustReseat.kext and I can't se any issues in performance with or without that kext. What I however can se is that the amount of total energy consumed during the test-cycle are 10 times higher without the kext (three times Cinebench CPU and two times Luxmark open CL) as you can see in the output from my AppleIntelInfo.kext attached in my earlier post.   I have tested running Cinebench five times in a row with or without TSC kext and have exactly the same performance (see attached files). Temperature is not a problem at all.   Everything seems to be fine so I guess I have to wait and see if upcoming 10.13.5 maybe recognise Intel Xeon w series processor as native.     
    • Tried with HPET enabled and disabled so I don't think it's that. I'd tried with bus ratio before to no effect but wouldn't hurt to try again. The clock runs at the correct speed.
    • could be an HPET / TSC Sync issue. does your system clock slow down or run faster then it should. also check cpu and buss ratios.
    • @MacPeet El capitan. It has t7700 cpu, so HS is not option for now. Have to find t9500 cpu. I bought this laptop for 30euros 3 weeks ago, with everything working, battery like new, it looks like from store, 4gb ram, 1920x1200 17" screen, replaced wifi and put SSD. Also sleep and hibernation working, native brightness, volume touch buttons work. Windows was not option because of broken  touchpad drivers, and linux because of slow graphics. Here everything works like it should.   AD1981 is also on thinkpad T60. I searched everywhere, but no solution. Here is some half working legacy driver, don't know how binary was patched(if it was): https://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=85344&start=28#p564260
    • the slowness is most likely IM's host provider. we used to use ONE.com but they sucked and it was super slow so we switched and things definitely got better on the slowness front


×