Jump to content
maxihouston

help ML in Asrock z75 pro3

10 posts in this topic

Recommended Posts

I can't install any os x in it.

start correctly but when pass starting darwin x86 reboot or black screen. It depend on the version os x.

 

Hardware:

Asrock z75 pro3 (bios 1.80 original)

8gb (2x4) ddr3 2133 gskill

hd 5770

2 hdd 500gb

 

i had trying with differents flags but nothing difference. Please help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

your build will work use 1 stick of ram 1 hdd take out video card card use onboard for install.set north bridge to onboard and 64mb ram.disable pll over voltage ur z75 may not have this is for oc 4.7 and above.u can get bios patched via wordpress bios repo or use null cpu management kext or will get kp.you will need ml 10.8.0 or above

Share this post


Link to post
Share on other sites

Attention for all user ..if have problem your pc restart when start with pen drive , edited your org.plist

<key>GraphicsEnabler</key>

<string>Yes</string>

<key>Kernel Flags</key>

<string>-v npci=0x2000</string>

by Magnifico, el grandee!!!!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tryed with 1 hdd, onboard graphics 64mb, it don't have the option dissable dll overvoltaje only auto or specific voltaje. i tryed with -v npci¡0x200 and the result is black screen. any ideas??

Share this post


Link to post
Share on other sites

graphics not being detected change to 32mb on northbrige boot with graphicsenabler=no -v -f npci=ox2000 kernelcache=no? some people not able to boot if kernelcache=yes.just noticed your using lion need 10.7.5 or ml 10.8.0 or above for hd 4000

Share this post


Link to post
Share on other sites

have u disabled secure boot in bios if not do it.disables bootable usb devices.what is install method need details.turn off software update via system preferences.if u update to 10.8.3 usb/ sound will be disabled if u don't have dsdt. do u have the install esd on a separate flash drive?when u get in system download clover boot loader.format as fat under options then as dos. will need two flash drives 1 8gb second 2-64 gb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i haven`t secure boot in bios, The install metod was usb pandora 10.8 and update to 10.8.2. i have 1 partition and 1 disk with ntfs format in windows. Sorry but i don't understand what i could do. Could you explain again please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

remove the windows hdd not needed for install i can see it in your io -v .im trying to get u to do a retail only install no hacking only needed kexts are nullcpumanagement/fakesmc .pandora is nice but it screws up disk permissions.if u dont believe me run disk utility verify disk permissions u will see.so does the tm method

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tryed to install ml 10.8 in a single disk but the result is that i have a error of sound assertion, i haven't sound! and only can boot in safe mode. i have repaired disk permissions with kext utility and disk utility but the same results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×