Jump to content
InsanelyMac Forum
ZaDoR

10.8.2 On HP Pavilion g7 1239sg

Recommended Posts

Hello,

im tryin to install 10.8.2 on my Pavilion G7

i3 2330m 2.2GHz

4GB RAM 1333

320 GB WD Scorpio

ATI HD 6470m + Intel HD 3000

HP WebCam

 

sadenly my lapy stucks on that screen

 

post-1136861-0-67026700-1362343619_thumb.jpg

 

 

when i change usb port im getting that

post-1136861-0-97225400-1362343655_thumb.jpg

 

and when im booting -v -f

 

post-1136861-0-62904500-1362343697_thumb.jpg

Edited by ZaDoR

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Boot without Smbios.plist

Share this post


Link to post
Share on other sites

NVM got it installed ML2 iATKOS but i can boot only from other usb flash that i used for bootloader, now dont know how to migrate it to HDD

Share this post


Link to post
Share on other sites

nai ok, alla tha doulepsi i tha mou kani noumera?

and pos tha to kano install?

 

btw did anybody know how to install it on Sony Vaio SVE1712C1EB, is it possible ?

Everything is possible :thumbsup_anim: only need time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything is possible :thumbsup_anim: only need time

 

believe i have not time since i became father :)

 

i just installed new bootloader but its doesnt works and i cant change resolution , sound card doesnt works, and its shows intel hd as my graphics card not the ATI HD 6470m

Share this post


Link to post
Share on other sites

you use Extra folder?

What Bootloader use?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Almost stable, missing Radeon HD 6470m or maybe i don't know how to switch it on. ralink RT5390 doesn't work also i doesn't remember if i had install the right kext XD , Ethernet supposed to work but it also doesnt works (RTL8101E /8102E)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Almost stable, missing Radeon HD 6470m or maybe i don't know how to switch it on. ralink RT5390 doesn't work also i doesn't remember if i had install the right kext XD , Ethernet supposed to work but it also doesnt works (RTL8101E /8102E)

Did you ever manage to finish getting  a working hackintosh out of your lappy? I have the G7 1260US version with the exact processor, 6gb or ram and 640gb hdd, and just intel  HD 3000 graphics. I'm trying to install Yosemite on mine but when i get to the installer screen, the mouse/trackpad doesn't work. I think I need a dsdt in order to get it them to work properly.. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×