Jump to content
InsanelyMac Forum
Scellow

[Résolu]Comment faire fonctionner la HD 7770 ?

Recommended Posts

Salut a tous,

 

 

Je souhaite installer mon Hackintosh avec la HD 7770 configurer par défaut, donc je souhaitereais savoirs comment proceder

 

 

j'ai chercher un peut partout mais les seules solution que j'ai trouvé était de pouvoir booter dans l'os chose que je ne peut pas .. j'ai une hd 2000.. mais pas compatible :(

 

 

Ps: je peut booter et installer l'os mais ca crash a cause du HD 2000

 

 

Donc ma question est simple :)

 

 

Comment je peut ajouter le kext 7xxxx a l'interieur de l'usb pour l'installer ensuite a l'aide de l'installateur ?

 

 

Merci d'avance :D

 

 

// J'espère qu'il y a encore des gens réveillé :D

 

EDIT :

 

 

Je vient d'installer OSX et j'ai booter sur Windows, comment je peut faire marcher cette HD 7770 sur OSX ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

salut :)

 

pas de support pour cette carte pour le moment dans OS X Mountain Lion.

 

il faudra attendre la version finale de la 10.8.3, peut-être qu'on pourra faire quelque chose. ;)

 

edit: ID de ta hd7770 (683D1002) est déjà dans ATI7000Controller.kext et dans AMDRadeonAccelerator.kext (10.8.3 bêta)

 

ta carte ne devrait pas marcher OOB même avec la 10.8.3, il faudra éditer ton DSDT pour faire fonctionner ces kexts.

 

pour cela, je te laisse faire les recherches. ;)

 

bonne chance

Share this post


Link to post
Share on other sites

:)

 

Sympa l'idée , j'ai une Asus 7950 CU II V2 , à moins d'un écran blanc et en -x la CG est bien reconnu avec 7mo de ram sans QE/CI , je procèdes comment ?

j'ai lu pas mal d'article mais on y comprend rien . :(

 

Un DSDT non édité fonctionnerait ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Cool! Do you have a link? Googled and didn't see anything yet.   Never mind... you're quick! I just noticed you updated it on the 1st page THANKS!!!!!!
    • I resolved the problem. Just set this coding in your config.plist:   "
      <key>KextsToPatch</key>
              <array>
                  <dict>
                      <key>Comment</key>
                      <string>USB 10.13.4+ by PMHeart</string>
                      <key>Disabled</key>
                      <false/>
                      <key>Find</key>
                      <data>
                      g32UDw+DlwQAAA==
                      </data>
                      <key>InfoPlistPatch</key>
                      <false/>
                      <key>MatchOS</key>
                      <string>10.13.x</string>
                      <key>Name</key>
                      <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string>
                      <key>Replace</key>
                      <data>
                      g32UD5CQkJCQkA==
                      </data>
                  </dict>
              </array>     "
    • New Web Driver - 387.10.10.10.30.107 for 10.13.4 build 17E202
    • I guess having pre{max-height: 500px;overflow: auto;} in CSS was too much for IPS Devs' tast.  Until an admin has hands on this, you still can use stylish plugin to accomplish it.     In fact, it is pretty easy than it appears - Just apply a simple click on the codebox (it will highlight it), then 'delete' key.
    • all the possible frequencyes i have added seems to work fine at the moment, i have added a lot of different frequencyes to support better all kinds of professional applications, inclunding strange sampling rates and goes from 8khz up to 176.4 khz, unfortunately 192 khz does not seems to work even on cards which should support it like the audigy rx, but other frequencyes just works fine and at the moment i have tested only the sound blaster audigy rx and the audigy sb0090 (1st gen audigy) and i can confirm that all the frequencyes from 8khz up to 176.4 khz does work on that card, so i think that such frequencyes should work on all the audigy 2, 2sz, 4 cards as well, tomorrow i will test with my sound blaster live! cards and i will let you know, but here are also some photos (pro tip: use cmd + alt/opton + 4 and then press space to make a screenshot of a single window):


×