Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Soo close... GTX570 not detected properly?

2 posts in this topic

Recommended Posts

I read that the GTX570 is natively supported in 10.8.2. I must have gone terribly wrong in my install somewhere, because mine isn't properly recognized. During installation I suffered from blank screens and deleted the NVDAGF100Hal.kext driver in order to boot normally. I tried to get the NVIDIA 570 GTX to work under 10.8 using the 300.4 drivers, it didn't have any effect. Booting with GraphicsEnabler=No (or Yes) has no effect.


Im a little confused with how I should properly setup the GTX570. Do I need the NVDAGF100Hal.kext driver? If so, is there something I can do to boot without a blank screen (no signal)? If I don't, how do I get the card recognized?


So close, yet so far...

Edited by fantomas1
Please remember that you are in a public forum, a bit of courtesy is always welcome. It's always nice to start by saying "Hi" or "Hello" before asking a question or seeking help.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.