Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

HELP: iAtkos v7.1 on Compaq Presaio laptop

2 posts in this topic

Recommended Posts

So I'm new to the OSX86 world and I wanted to install Leopard on my laptop. My laptop is a low-end HP/Compaq Presario CQ57-229WM with the following specs:


AMD C-50 Dual Core 1.0 GHz (low-end I know, but it gets the job done quite well)

2 GB DDR3 Ram

250 GB 5400 rpm Hard drive

ATI Radeon HD 6250/6310 Graphics Card


I have tried installing iAtkos v7.1, but after a smooth install my laptop gets stuck in a reboot loop. I have no idea whats wrong, I do have knowlage of using a command line and hardware so I might understand anything technical solutions you have for me. I got tired of Windows and its slow speed, also Ubuntu/Linux. Any help is welcome

Share this post

Link to post
Share on other sites

When installing, did you install a chipset driver, and was there an AMD patch?

on the bootloader, type -v and press enter. On the part where it gets stuck/about to reboot. Take a picture and upload it so we can see whats up with it.

Oh and you might want to try iDeneb, as this has an AMD patch :)

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.