Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
duklaa

Asus UX31A-R7202F stuck at com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib load succeeded.

5 posts in this topic

Recommended Posts

Trying to install retail ML 10.8 on Asus Ultrabook UX31A.

 

Specs are: UX31A-R7202F/COREI7-3517U/4GB/256SSD

 

After using flags:

-v -f -x npci=0x2000 cpu=1, I proceed till it hangs on

 

com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib load succeeded.

 

It seems a similar issue was reported for another Asus model (see here: http://www.insanelym...ix/page__st__20)

 

I tried everything mentioned in that thread but that did not solve the problem.

 

Any thoughts/suggestions?

 

Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying to install retail ML 10.8 on Asus Ultrabook UX31A.

 

Specs are: UX31A-R7202F/COREI7-3517U/4GB/256SSD

 

After using flags:

-v -f -x npci=0x2000 cpu=1, I proceed till it hangs on

 

com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib load succeeded.

 

It seems a similar issue was reported for another Asus model (see here: http://www.insanelym...ix/page__st__20)

 

I tried everything mentioned in that thread but that did not solve the problem.

 

Any thoughts/suggestions?

 

Thanks in advance!

 

Because if I remember correctly, the next thing is the system is loading AppleIntelCPUPowerManagementClient so you do have a properly patched DSDT right? Try it with a null power management kext and see if it boots.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hopefully the thread was dealing with a computer EXACTLY like yours. It's best to learn how to make your own customized perfectly for your board and system Otherwise, you'll be back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

friends, after update to 10.8.2 - no more audio, please help to restore the audio to ux31a (i've patched DSDT), but still no audio with AppleHDA.kext


  •  


  •  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×