Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
mac123456

QE/CI not working iAtkos L2 and NVIDIA 8800 GTX

3 posts in this topic

Recommended Posts

MY COMPUTER SPECS:

-----------------------------------

MOBO: ASUS P5K3 DELUXE

CPU: INTEL Q6600 2,4 GHz

RAM: 16GB DDR3 1066MHz

GRAPHICS CARD: NVIDIA 8800 GTX

OS: MAC OS LION (IATKOS L2)

 

MY PROBLEM:

---------------------

 

In /System/Library/Extensions/ i have this kexts:

 

 

NVDANV50Hal.kext

NVDAResman.kext

NVEnabler64.kext

 

On Chameleon Bootloader i choose to boot as 64bit system (x86_64)

I use GraphicsEnabler=Yes (But with nvenabler I get the same results)

I Have full resolution (1920x1200) but I can not make Quartz Extreme to work.

What I am doing wrong???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×