Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys i tried to install mac Lion to my vaio VPCCB15FG


i applied a smbios.kext from a macbook 8.2(closest motherboard) and also removed all video drivers except intelHD and ATI6000 drivers and their buffer & support.-(i removed intel GMA ,ATI, Nvidia,etc).

I also initialized the Duckweed frame buffer ( <string>Duckweed</string>) in the org. chameleon.boot.plist only to get the installer USB working!!!.


after i complete Installation, upon reboot the screen shows apple logo loading screen flashes blue for a sec and goes black!! My laptop has VGA and HDMI outlets only and both did not work.


Here is my configuration


Intel® Core™ i5-2410M Processor 2.30 GHz with Turbo Boost up to 2.90 GHz*1- 3MB L3 Cache

MD Radeon™ HD 6630M / Intel® HD Graphics 3000

4GB Ram


any help would be appreciated

Share this post

Link to post
Share on other sites

I am moving this to the correct location: Notebooks.



InsanelyMac Netbook Moderator

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.