Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

[unsolved] 9600M-GT: HDMI seems to be without function

4 posts in this topic

Recommended Posts

Hi everybody,


I managed to run OS X on my Acer Aspire 5930G. Sound, Wifi over USB dongle (although I can't get the App Store or iCloud running atm because there is no PCI network interface found which I can bind to eth0) and I really would love to use the HDMI output (a nVidia Geforce 9600M-GT is built in here) to expand my desktop on a second screen. I tried several monitors, none of them can be detected from my 10.7.4 but when I switch the monitor to the laptop source it gives my a "out of range".

What an I do to achieve full HDMI video functionality with the 9600M-GT (I don't even mind audio)?


Thanks in advance

Mario =)

Share this post

Link to post
Share on other sites

Hi, i have aspire 5930g too, with nvidia 9600m GT but vga and hdmi doesn't work too. How your video injected? I used GE=Yes.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.