Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
mediamac

[Solved]Geforce 8600GT - ML GM

6 posts in this topic

Recommended Posts

Hi,

I have Geforce 8600GT working with full resolution but no hardware acceleration.It is very stuttering.I have moved AppleGraphicsPowerManagement , NVDAResman and NVDANV50Hal to extra/extensions.I can boot using -f -v mode.But there is no hardware acceleration what should i do now? help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have fixed.I have now fully working graphic card using the latest CUDA driver.If anyone need help i am glad to help.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey could you let me know how you did this? I'm having the same problem with my GTX 550ti

Edited by fantomas1
pls, use search feature or open another topic for your issue. Thnks !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have fixed.I have now fully working graphic card using the latest CUDA driver.If anyone need help i am glad to help.

Thanks

 

 

Hi

 

like Gringo Vermehlo has said you from another topic, CUDA Driver has nothing with hardware acceleration problem (QE/CI) !

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have fixed.I have now fully working graphic card using the latest CUDA driver.If anyone need help i am glad to help.

Thanks

can you help me out on this please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×