Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Deann

ML locking the screen apple logo

6 posts in this topic

Recommended Posts

Good morning, guys!

 

 

when I try to boot the installer appears this error with the apple logo

 

cL6f5.png

 

 

someone could tell me what this error accusing this photo?

I'm using the verbose mode-v.

ojNDi.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

You must set your SATA Configuration as AHCI in bios instead of IDE.

 

my bios does not have that option, and I've Strive AHCIPortInjector, and IOAHCIBlockStorageInjector IOATAFamily, nothing works

Share this post


Link to post
Share on other sites

If your motherboard doesn't have AHCI then it probably isn't supported. Although, You could try opening up your computer unplug the sata cable and when you get to the bootloader plug it in. That worked for me a when i got this error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×