Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Wi-Fi don't work in Mac OS X Lion (10.7)

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hello everybody!

I just finished installing Lion on my laptop Acer Aspire 5750 with 3GB Ram and Core i3. I'm trying to put Wi-Fi to work in Lion but I guess that I'm doing something wrong.

First, I downloaded a kext for my device and installed it with Kext Utility. Reboot and nothing happens, it stays without any Internet connection frown.png

My Wi-Fi chipset is Atheros AR9287.


If someone knows how to put it working, tell me please!


Thanks and sorry for my bad english.


I already edited the kext with my Device ID and Vendor ID...

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By fantomas1

      WWDC18 will take place June 4-8, 2018 at the McEnery Convention Center in San Jose, California, USA.
      View full article
    • By fantomas1
      WWDC18 will take place June 4-8, 2018 at the McEnery Convention Center in San Jose, California, USA.
    • By giacomo.dessi2303
      Salve a tutti, ho un problema all'avvio di mac os che ho già provato a risolvere con foskvs ma senza risultati..
      Attualmente come smbios uso MacBookPro 12,1 (portatile in firma) mentre se uso imac 14,1 questo problema non si presenta.
      Dite che posso tenere iMac 14,1 magari rigenerando l'ssdt per il pm?
    • By szzs
      I have a fully working HP-6460b with 10.13.1. For safety sake I made a clone drive for the 10.13.3. I could not update to 13.3, because it was always rebooted !!! The EFI is here: https://www.dropbox.com/s/d34g3a8uxjrb1n2/EFI_13.1.zip?dl=0 the other problem is with this EFI,  I could not update the clover, because it caused reboot requences again ! 
        So, I made a new EFI,  https://www.dropbox.com/s/viruxewplu2qbck/EFI_13-3.zip?dl=0  which was able to update to 13.3 without rebooting problem.  BUT !   In the 13.3 updated system my WIFI (BCM913224 HMS) is not working (hardware not found...) I tried to fix it dring a week but I could not fix it and not found any solution.     I think 13.3 may need a new patch for my WIFI card...  I am going to crazy, PLEASE help me if there is any solution. I think for the EFI problem there is a sure solution, so please also help me to understand which EFI should be proper for me.    Otherwise almost everything is working: audio, sleep, eSata, USB 2 (USB3 not, but I think this model can not use USB3), WEBCAM, card reader (if firewire is not allowed in BIOS) , firewire (if card reader is not allowed in BIOS) ....     Not working/not tried : WWAN (Ericson F5521) - I don't know how to install....    My detailed specification: HP-6460b / CPU: i7 2760 QM (2.4 Ghz,4/8 core,6M cache,45W) RAM 8GB, screen: 1366x768, webcam, 256 SSD + 1TB HD (in DVD slot) WIFI: BCM913224 HMS WWAN: Ericson F5521    I think many other may problem with bcm943224hms with 10.13.3 ! I can not change the WIFI card, because of this model whitelist problem !  
    • By Trung_Nguyen
      Hi guys,
      Today, I tried to switch the SMBIOS to the MBA5,2 from MBP9,2 to try the PowerNap.
      When I online, Apple Locked my iCloud password and I have to reset it.
      But, the thing is that a years ago, I start Hackintosh with 10.11.5 and use the MBA5,2 SMBIOS like from the tutorial by Jake Lo from OSXLatitude.
      I have to reset the password many times, almost after every minor/major update.
      But when I switch to the MBP9,2 like Herve, Everything went well, Apple seem to accept it.
      So, I thought maybe Apple have a list of SMBIOS model that shouldn't be fake and a list that contain fake-acceptable?
      I'm not sure about it because it may caused by the Fake serial number?
      Anyway, Have a good day!