Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hellow fellow hackintoshes, its me again with another "problem". Yesterday I've decided to install Windows 7 (because I really needed) on the same hd as Snow Leopard, The installation went well but know I have a huge problem. Since I've installed windows after os x it replaced the chameleon bootloader with the windows, I'm using GUID partition table with 1 - EFI (where chameleon is) 2 - Snow Leopard 3 - Windows7. I've tried to set partiton 1 as active using diskpart and now i cannot boot it keeps saying missing os. how can I bring chameleon back!? please help!

Share this post

Link to post
Share on other sites

How did you fix it?


For the benefit of future users, we don't close resolved topics. We might delete straight up useless/unhelpful ones though.


The problem with this topic is that you fixed something but you have neglected to share how you did it. This makes your topic useless.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.