Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Leonardo R. Garrido

MSI 8400GS 1GB

4 posts in this topic

Recommended Posts

Boas pessoal. Finalmente finalizei minha instalacao do Mac OS X Leopard, tudo funciona menos a placa de video.

 

Tenho uma MSI 8400GS com 1GB DDR3. Ja tentei de tudo, mas nao consegui fazer meu Mac reconhecer.

 

Consegui mudar minha resolucao pelo arquivo com.apple.boot.plist

 

Ja tentei EFI String, Kext, NVEnabler64, NVInject... Todos dao Kernel Panic!

 

Atualmente uso a Kext "natit.kext", pois eu estava com um bug em que ao movimentar as janelas, elas deixavam rastros e apagavam.

 

Alguem pode me ajudar? Segue um print do System Info

 

Picture%201.jpg

 

 

Grato, Leonardo Garrido

 

PS: Meu teclado esta no layout em Ingles, por isso nao consegui acentuar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

olá boa noite

 

para usares algum desses injetores tem de ser em 32 bit, pois leopard é 32 bit

 

mas acho k nvenabler funciona, mas tem de ser 32 bit

 

bom hack

Share this post


Link to post
Share on other sites

artur-pt,

 

Como consigo entrar em 32 bits? Se eu usar o "nvenabler" ele vai ter QE/CI habilitado? Gostaria de saber uma distro do Snow Leopard compatível com minha placa, pois após a instalação dá Kernel Panic.

 

Grato

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • @Slice what's te correct russian translation for "copy to clip board"?   .. I need also a translation for "log copied to clip board!"
    • Hello MaLd0n,   Could you please make DSDT edits for my new Skylake desktop Lenovo M910t    RunMe files: https://www96.zippyshare.com/v/5bgqAiga/file.html
        Thank you very much in advance!
    • Have you tried adjusting the Khz in midi pref pane or editing the info plist to suit your needs. that sometimes corrects weird noise behavior.
    • Hello Mald0n:

      Nice to meet you, I have created a post about my problem on High Sierra before and I was redirected to this guide by Allan.

      As mentioned in the post, I was not able to get pass the login screen at initial boot and the system could not shutdown occasionally.

      However I solve the high temperature problem when I replace the clover folder you provide on first post, currently the cpu temperature is around 5x-6x'c after 10 mins up time.

      Attached is the clover folder, ioreg as well as the send me app, thanks for your help!

      p.s. I notice that your clover boot efi is a old traditional grey apple boot logo, Is there a version of modern dark and white logo one that I could replace with? Thank you!

      https://www.insanelymac.com/forum/topic/333867-cant-get-pass-2nd-stage-boot-logo-on-initial-boot-and-high-temperature/   My system:
      Gigabyte GA-X48-DQ6
      Core 2 Extreme QX9650 C0
      4 x Kingston DDR2 800ghz Ram
      Galaxy GTX460 1GB
      120GB SSD Leven JS500120C, high Sierra installed
      250GB seagate ST3250310AS
      250GB WDC WD2500JS-08NCB1
      File: https://drive.google.com/file/d/1_k3_jxvzGaLfDzin0zSAUT5ml16Hq15c/view?usp=sharing      
    •   Still garbled sound in earphone. The speaker is loud as previous. louder than 2.9.1   


×