Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
brandonb21

problem lion install

2 posts in this topic

Recommended Posts

so. im running SL 10.6.7 and i mounted dp2 lion image i restored the MAC osx base image from the lion image to the usb then i install the lion extra.pkg then i edited my com.apple.boot.plist in the extra folder and added the following

 

<string>arch</string>

<key>i386</key>

 

then i saved it then i installed this lion booter http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=255866 to my usb drive and regular hardrive

 

then i installed fakesmc.kext to /s/l/e and nullcpupowermanagment.kext

 

then i rebulit kext cache and did permissions

 

when i boot into verboose mode it loads my kexts then goses to a blank screen and when i try too boot without verboose it comes up as apple logo with no spiny wheel any ideas what is worng my cpu is a core2duo t2400

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×