Jump to content

need help to boot correctly


djidane
 Share

9 posts in this topic

Recommended Posts

I have been able to load 10.6.3 on my machine dell inspiron 1750 (iatkos s3 v2 with Chameleon v2 RC5) and wifi, ethernet works.. (no sound and no graphics and i can't see window's partition)

I'm trying to boot normally, but i can't, everytime i have to tape -x to boot into mac OS, if not, the screen with apple logo freeze :)

 

I need your help pleaase

how can i boot normally ?

how can i get window's (ntfs) partition reconised by mac os ?

 

Thank's for any help.

Link to comment
Share on other sites

ntfs is always recognised by OS X but mounted read only.

 

your freezing issue sounds like a graphics problem. make sure you have the correct drivers for your graphics if not you will always have to boot in safe mode (mode -x)

Link to comment
Share on other sites

if ntfs is always recognised by OS X, so why i can't see my windows partition (ntfs), i tried a flash drive in ntfs and fat32 and same problem :wacko:

(when i installed iatkos v1 with succes, they were recognised)

 

i have an ATI Radeon Mobility 4330, and with many search, i can't find a driver for it..

there is no fix or something to my graphic card ?

Link to comment
Share on other sites

if ntfs is always recognised by OS X, so why i can't see my windows partition (ntfs), i tried a flash drive in ntfs and fat32 and same problem :wacko:

(when i installed iatkos v1 with succes, they were recognised)

Because you are in safe mode maybe?
i have an ATI Radeon Mobility 4330, and with many search, i can't find a driver for it..

there is no fix or something to my graphic card ?

Try here http://www.insanelymac.com/forum/index.php...60&start=60

Link to comment
Share on other sites

if you think so...

i will answer you when i boot successfully in normal mode :)

 

i just have see this exact post, i see some lucky one with ati 4330 like mine have successfully install their driver, but you see, i'm new in hakintosh and i can't figure out what they made and i can't post in that topic too :)

 

so if you have understand what they done, i will be veeeeeeeeery veeeeeeery thankful if you explain for me easely so i can understand :)

Link to comment
Share on other sites

Finally I managed to boot normally, and that by adding these 4 file in the extension folder;

-ATI4600Controller

-ATISupport

-ATIFramebuffer

-ATIRadeonX2000

 

Now i can see all of my windows partition :D

But I'm still in misery, though my graphics card is recognized by the OS, as shown in the image;

1114460780.jpg

 

I'm still stuck on the default resolution and the graphic is miserable ...

 

Anyone have a solution?

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...