Jump to content
InsanelyMac Forum
jbd

mLAN Universal Binary Driver is out!

Recommended Posts

Advertisement

if I try to start it the new mlan drivers just open and immediately close on me.. anyone have this same problem. I must admit I have not got any mlan device plugged in but it shouldnt make any difference. I have a Motif ES7 only

Share this post


Link to post
Share on other sites
if I try to start it the new mlan drivers just open and immediately close on me.. anyone have this same problem. I must admit I have not got any mlan device plugged in but it shouldnt make any difference. I have a Motif ES7 only

 

it is wierd it just doesnt work what version of osx are u guys using i have 10.4.6 JAS and upgradd to 10.4.7 my firewire Presonus Firebox is suppose to be class complaiant so the drivers are in the OS but it doesnt show up at all..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not working here with my 01x. Auto connector crashes every time I try to connect. OS X sees my firewire card and auto connector sees my 01x but I just can't connect.

mlan.tiff

Share this post


Link to post
Share on other sites

I seem to be having a similar problem to the one stated near the top. I am running 10.4.7 and I have tried to download the latest mlan auto connector and it fails. It seems as if one of two things is happening: either the installer app is corrupted or the file is corrupted. Is there another option to connect my Firestation to my Mac?

 

My Setup:

17" Powerbook G4 1GHz

Logic Pro 7.1

OSX 10.4.7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×