Jump to content

Graphics help...


urgonah8me
 Share

4 posts in this topic

Recommended Posts

Ok.. im fed up.. iv tried whatever I can think of to solve this graphics issue... Im running Jas.10.5.4 on my laptop which has the 7300 GO gpu. The problem is.. gradients do not show properly on screen... and neither do the drop shadows on all the boxes... they look lined.. and blocky because they are not blending properly...

 

I have the correct screen res which is great... and a transparent bar (At the top) also all my applications run fine.. its just this annoying gradients/shadow problem..

 

I have tried the nvinjectgo kexts... and they just give me the result iv mentioned above... im now using NVkush which also gives me the same as above...

 

I dont know what the deal is... months ago when I had kaly 10.5.1 everything seemed ok... graphics where fine.. and I think I used nvinject and nvinjectGO and I had perfect graphics.

 

Seriously... if someone helps me fix this problem I will send you £20 through paypal (which is like $35 I think) but only if the problem can be solved before monday (when I begin Uni and need this most)

Link to comment
Share on other sites

Hey,

 

after the 10.5.3 update most NVinject's wont work (except .21 i think).

 

Try using NVKush on the JaS installation disc.

 

If that doesnt work try using OSX86 tools and use the graphics cool to add your EFI data to the boot.plist

 

Good luck

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...