Jump to content

Really slow internet / download speeds in OS X


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
hougtimo

hougtimo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Well I've had OS X 10.4.8 running pretty well for a couple of days now.

I have one problem though...my internet and download speeds are rubbish, making browsing the internet not fun.

I have a wireless lan card (intellinet) which uses the atheros chipset. I got it working by using the modified IO80211family.kext which seemed to work pretty good. But everytime I do a download i never get speeds more than 20Kilobytes per second. I should be getting <93. In windows I get my full download speed just fine, but I don't in osx.

I have asked several people, and they claim im making it all up coz osx is brilliant etc.... i do like osx, and im not trying to bash it. I just want a resolution to this problem.

thanks\

HougTimo

#2
hougtimo

hougtimo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
oK people, i have managed to resolve this issue.

to anyone who is having slow internet in osx86 - disable IPv6, then restart and you will have your full internet speeds back!

thanks\

HougTimo

#3
fourstringhal

fourstringhal

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
You are the man!
brought my downloads speed from 2 kb/s to almost 1 mb/s

Kalyway 10.5.2 on a Sager np5796

Thanks alot!

#4
kevinodonnell

kevinodonnell

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Brilliant!

Fixed it for me too!

Cheers





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy