Jump to content

Laptop users with Working Clamshells


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
james2mart

james2mart

    InsanelyMac Sage

  • Retired Developers
  • 344 posts
Anyone who has a laptop display working, PLEASE let us know what graphics card is in use, what drivers you're using, and exactly how you set it up. Post ioregs if you can, because this will help all the developers that are trying to get laptops to work flawlessly!

for the ioreg's, use
ioreg -lw 1000 > ioreg.txt

Thanks guys!

#2
DiaboliK

DiaboliK

    DiaboliK <- Capital K!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,336 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hollyweird, CA
hmm were to start...

Acer 1462wlmi, gma900, laptop display working
IBM T41 Radeon mobility 7500 , custom natit, no Qe/Ci, laptop display working
Alienware Sentia M3450, gma950, laptop display working
Dell Inspiron 5150, ATI Mobility Radeon 9200, callisto, Laptop display working.

and a few Nvidia 7600 go laptops that ive helped dev. for, ask Just Elevation.
his laptop with the nvidia 7600 go works on laptop display..

and the list goes on.. i just cant remember them all..

ioregs dont explain much either.

-DiaboliK

#3
james2mart

james2mart

    InsanelyMac Sage

  • Retired Developers
  • 344 posts
ioregs explain more than you think. ioreg -lw 1000 gives every key in registry.... not just names and stuff. try it :thumbsup_anim: You probably know all this already....

#4
U.C.

U.C.

    The Leopard Roars

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,080 posts
  • Gender:Male
  • Location:God's Green Earth
  • Interests:Everything Apple, Computers, Movies
Dell 700m - 855GME

#5
crizl

crizl

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
Sony VAIO FS415M with GFX 6400 Go TC
with titan/natit : no internal display, only external


no drivers = internal diplay with no EQ/CI

waiting for A solution ;)

on the desktop everything is 5* but on the lapy...no

#6
Lactobacillus P

Lactobacillus P

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 396 posts
  • Location:Europe
Acer 292LMi 9700 Ati Radeon Mobility 10.4.8, 10.4.9, EQ/CI but no resolution switching, native 1024x768 laptop resolution and mouse trails

#7
kae

kae

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
Anyone got the go7600 working with an external monitor ?

#8
looneeii

looneeii

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Sony Vaio VGN-560P w/ Geforce 6400 Go w/ TC

Working with MacVidia Beta 2 w/o QE/CI and LaptopDisplay is good @ 1280X800

#9
aldycool

aldycool

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Toshiba Satellite A100 2212E, Graphics Card ATI X1400 Mobility, Using JAS 10.4.8 OSX Installer. After install, I edit ATIRadeonX1000.kext to include Device ID 7145, reboot, and I got : QE/CI working on laptop internal display, resolution is 1024X768 only, cannot detect dual screen, a little mouse tearing.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy