Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

kae

Members
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi. Anyone using the TerraTec Aureon dual usb sound card ? I couldn't find a working driver for my BadAxe2 onboard sound (Sigmatel I think) so I bought the cheap Aureon from TerraTec. But the sound disappear after a while. If I start another sound source (like another browser with a youtube video) I get choppy sound. I'm not sure if this is because there's something wrong with this one or if it's a known Hackintosh SL problem ? I may buy a Behringer USB card, but I'm afraid I'll just get the same problems with that one. Anyone got the Aeuron card working 100% ?
  2. R.I.P. BadAxe2

    I'm shouting :-). I'm about to give up on it. Could you paste the steps in here or something ? As I wrote in another thread I only get a black screen after installing Ultimate BadAxe and trying to boot from SL install disc. Thanks
  3. Snow Leopard 10.6 Bad Axe 2 Guide..

    How did it work out for you ? I'm having the same problem. "Loading darwin x86" for a couple of seconds and then it goes black. None of those kernel flags helps either. I used Ultimate BadAxe, updated my Bios and installed the bootloader, but can't get past the black screen when trying to boot the SL disc. I may capitulate and get a Gigabyte board.
  4. Snow Leopard on Bad Axe 2

    I have the same board (and Q6600), but I only get "Installation Failed" half way through the Hazard installer. What options did you check ? Did you do anything else in preparation first ? Any of you experienced the same error and solved it or know any other "distro" I should be using instead ? Thanks
  5. Snow Leopard on Bad Axe 2

    Yes, I have set SATA mode to AHCI in bios. Sorry, forgot to mention that. I have followed Tader's guide until the rebuild of the Extensions.mkext. I get this error when I then try to reboot without -s -f -32.
  6. Snow Leopard on Bad Axe 2

    Hi. I'm trying to follow Tader's guide from the first page, but when I try to boot the SL install I get disk IO error (see image). I couldn't find this error in any of the other posts and I've tried to follow the guide thoroughly. Is there anything I have forgot to do ? I admit I'm not very technical of me BadAxe2, Q6600. Thanks for any push in the right direction.
  7. I'm about to buy a new graphics card to use with two 24" displays. Anyone got a recommendation for a good, supported card with 2xDVI ? I never play games so I don't need the fastest 3d chip out there and prefer a card that's not so expensive.
  8. Thanks! That worked perfectly :-) From iDeneb 10.5.4 -> 10.5.5
  9. Anyone know if the app or the certificate will contain any information about the computer ? Would they discover that it is developed on a Hackintosh ?
  10. Sorry for gravedigging. I followed this guide until I came to the repair windows install part. Vista says it can't find any OS to repair. When I boot up now I get the bootloader where I can choose Windows or OSX, when I try to boot Vista I get an error saying there's something wrong with the installation, but as I said it won't find it when I'm trying to repair it. Anyone ?
  11. I trust mine 100%. Haven't had any trouble with it and haven't booted into windows since january or something. Its a dream to work with and beats the {censored} out of the G5 I have at work. I also use Kalyway 10.5.2 on my HEL80 laptop and it runs great & everything works except shutdown. Allthough it feels a little more sketchy on my laptop than on my desktop.
  12. i'm triplebooting (same drive, 3 primary partitions) Vista, Kalyway and Ubuntu, and I installed them in that order. I had to edit (put Leopard in as a boot option) the /boot/grub/menu.lst after installing ubuntu and I had to repair Vista, but after that everything was working great. I upgraded to 10.5.2 after I was done with all this, using comboupdate, netkas' 9.2.0 kernel & graphics update.
  13. I don't have that option in BIOS (badaxe2), but I have USB legacy enabled. I just updated the BIOS since the releasenotes says "Fixed issue where certain keyboard does not work with USB Legacy support", but still no luck
  14. I bought the new aluminum keyboard from Apple, but it doesn't work on boot. After searching around I found that many Mac mini's have the same problem. Anyone got this working on boot ? Kae.
  15. Turn off touchpad tapping ?

    That's only on real macbook's, isn't it ? Or have I gone blind Can't find any such settings...
×