Jump to content

The certificate for this server is invalid. Apple update Error on app store

The certificate for this serv

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
AutismFighter

AutismFighter

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 241 posts
  • Gender:Male
  • Location:usa

The certificate for this server is invalid. You might be connecting to a server that is pretending to be “swscan.apple.com” which could put your confidential information at risk.

 

http://i.imgur.com/z5V2uMo.jpg

 

any help would be great thanks



#2
carbo178

carbo178

    InsanelyMac V.I.P.

  • Local Moderators
  • 8,169 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dalle paludi della Pianura Padana

Download the combo update http://support.apple.com/kb/DL1746



#3
AutismFighter

AutismFighter

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 241 posts
  • Gender:Male
  • Location:usa

Download the combo update http://support.apple.com/kb/DL1746

i am on the newest already and i fixed it some how chimera the trash that it is got installed



#4
D-an-W

D-an-W

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 453 posts

I have the same problem and assuming by Chimera you mean the boot loader I don't have it installed, going to update Clover and see if that helps.



#5
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMac V.I.P.

  • Local Moderators
  • 5,024 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco

hello

 

no is apple servers problems

 

good hack



#6
D-an-W

D-an-W

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 453 posts

Do you have any more info on this artur-pt?



#7
ChrisKnight

ChrisKnight

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Someone (probably formerly) at Apple let the SSL certificate for swscan.apple.com expire.  There is nothing you can do to get rid of this error.  Someone at Apple has to get a new certtificate signed and installed. 

 

http://www.ghostwhee...nerating-event/



#8
D-an-W

D-an-W

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 453 posts

Looks like it was fixed, thanks for the info.



#9
AutismFighter

AutismFighter

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 241 posts
  • Gender:Male
  • Location:usa

i fixed it by installed a new smbios 







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy