Jump to content

ga-z87x-ud5h Mavericks Dp7 Succes - NO AUDIO Yet

ga-z87x-ud5h i74770 gtx660ti

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Picasso

Picasso

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 228 posts

My hardware is:

 

ga-z87x-ud5h (bios F7)

i7 4770K

GTX 660ti 2GB (Gigabyte)

16 GB RAM GSKILL 2400 MHZ

SSD Vertex 4 - 128 GB

3 x 1 Tb Western Digital Black 

NZXT 750 Watts

 

 

Instalation

 

- BIOS: default settings.

 

- With My Hack BETA 8 I prepared DP4 : http://myhack.sojugarden.com (try to cooperate with this great project, please)

- Install Chamaleon 2262 - very important this upgrade.

- Boot -F

- Install DP7 Combo

 

Results

 

- Video GTX Native

- Video On Board HD 4600 in system preference with No hardware Acceleration ( I tried all the stuff about IntelAzul and find platform id but I don´t know how the people here get work this)

- Sleep native

- Both Network works

- ICloud - DaVinci Resolve Works

- CPU Power Managment Native - (800Mhz - 3500 - 3900) Read below, Toleda post. It´s working in TURBO.

- DVD RW works Native!

- Trim Enable by MyHack command, works!

 

Non Working

- Audio alc 898 , (System reports said HD Intel and all the conectors correctly) I corrected this with Gasimp file here: http://www.insanelym...ell-hackintosh/

 

Software used:

- Maverikcs DP4 Full and DP7 - http://blog.shade.sh

- Kext Utility - works perfect.

- Chamaleon Wizard (In my case wasn't very important with Smbios, I change different models and nothing happens).

 

Any question or files, just write.

Any help with Audio, thanks!

 

Go foward!



#2
ham4ever

ham4ever

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 303 posts
  • Gender:Male

Hi, i couldnt get power management to work with i5 4670k and mobo ga z87 hd3 ?

 

or how i even know its working or not :P ?



#3
toleda

toleda

    InsanelyMac Legend

  • Gurus
  • 808 posts
  • Gender:Male

 

Results

- CPU Power Managment Native - (800Mhz - 3500 - 3900) But I think could be better in the future.

 

That is working Turbo, SpeedStep is not working.



#4
Picasso

Picasso

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 228 posts

That is working Turbo, SpeedStep is not working.

Should I apply a Kext or SSDT? And  set something in Chamaleon Wizard?



#5
toleda

toleda

    InsanelyMac Legend

  • Gurus
  • 808 posts
  • Gender:Male

Currently, SpeedStep is not working with 10.9 on non native Haswell hardware.  When it is working, install a cpu specific Haswell ssdt. See RevoBoot/i386/libsaio/acpi/Tools at clang · Piker-Alpha/RevoBoot.  Run ssdtPRGen.sh in Terminal.



#6
veddernick

veddernick

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male

This is the audio, enjoy it.


the guide on the top of this post it´s what i gave to picasso here

 

http://www.insanelym...rks-1084/page-4

 

just install this two kexts for sound, that´s all.


Picasso you started this post with the information that i gave you on September 07,  at least have the decency to inform about your sources, i don´t care at all but i´ve already post you the sound kexts, and post NO AUDIO Yet it´s really embarrassing, get it?  :mad:  :hammer:  :ninja:

Attached Files



#7
toleda

toleda

    InsanelyMac Legend

  • Gurus
  • 808 posts
  • Gender:Male

 

Picasso you started this post with the information that i gave you on September 07,  at least have the decency to inform about your sources

veddernick, since you mentioned sources, the source of your attached kexts?



#8
Picasso

Picasso

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 228 posts

veddernick, since you mentioned sources, the source of your attached kexts?

 

 

This is the audio, enjoy it.


the guide on the top of this post it´s what i gave to picasso here

 

http://www.insanelym...rks-1084/page-4

 

just install this two kexts for sound, that´s all.


Picasso you started this post with the information that i gave you on September 07,  at least have the decency to inform about your sources, i don´t care at all but i´ve already post you the sound kexts, and post NO AUDIO Yet it´s really embarrassing, get it?  :mad:  :hammer:  :ninja:

veddernick, My apologize! The help that you gave me before was for my 10.8.5 system, not for this Mavericks. 

But I´m not intending to forget any credit or help. I only post my result for more people like I for check information from other people.

Always I am using files from Toleda, Helps from Rampage, IFire, lot of people. 

I think we are one - like Bono son: one mac, one hack - and this is the important.

 

Tell me if I am wrong or I put your credit where you have seen this. 

 

EDIT: I double check this, the Method and files and sources that I used for this thread are in this topic.

The audio file that you share before was from the Mountine Lion post.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy