Jump to content

Mountain Lion ASUS EAH6670/DIS/1GD5

Mountain Lion ASUS HD6670 6670 ASUS

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Tinkergnome

Tinkergnome

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pensacola, Fl
Hello everyone, I need a wee bit of help getting this card to function completely. It is a ASUS HD6670 1GB DDR5 with 1 DVI-D, 1HDMI, and 1 DVI-D.
Currently it is detected as a AMD Radeon HD6xxx 1024MB. As far as I can tell I do not have a framebuffer loaded. I have tried using AtiConfig= Pithecia, Lotus, Ipomoea, and Pondweed. As from the best i can figure they are from the 6000 kext and have 3 connectors. Any help would be greatly appreciated.


Hardware
Dell Precision 690
X2 quad core x5355 Xeon Processors
16GB PC2-5300F ECC DDR2-667 FB
LSI-1068 SAS Controller
250GB WD VelocaRaptor OSX86
120GB WD VelocaRaptor "W7"
Broadcom BCM5752
Sigmatel STAC92XX HD Audio Device

#2
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh
http://osx86.transfo...0-7-4/#more-423

#3
Tinkergnome

Tinkergnome

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pensacola, Fl
hey Rogiervd I have tried that several times as well as using different FB personalities trying to get this thing to work proper still no dice. I have found a Kext that was edited for this card and it still does not seem to load the FB.

#4
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh
Follow this topic: http://olarila.com/f....php?f=28&t=736

#5
Tinkergnome

Tinkergnome

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pensacola, Fl
Thanks will give that a go

#6
Tinkergnome

Tinkergnome

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pensacola, Fl
Ok tried that and read a bunch i guess what i am not relaying properly is that the card does work but and does well but things like dvdplayer do not work attached is a screen shot

Attached Files







Also tagged with one or more of these keywords: Mountain Lion, ASUS HD6670, 6670, ASUS


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy