Jump to content

[Solved] GTX560 TI

GTX560 TI

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Kokainum

Kokainum

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
Hello everyone.
I have troubles installing Mountail Lion GM...
At first i created installation flash drive with Chameleon 2.1 and two kext files (FakeSMS and NullCPU). I don't use DSDT.

On the first installer's boot my monitor goes to standby, all i see is just a blank screen. I checked for solutions on this forum and removed all NVDA*.kext files from S/L/E/. Finally, installer starts in 1024x768 resolution and allows to complete the installtion.

Now i can't manage to run the ASUS ENGTX560 TI DCII TOP videocard. All variants i try don't give me full screen and leave only with 1024x768 resolution. With GraphicsEnabler=Yes it detects as GTX560ti, without it - as 3Mb graphics card. I attached the corresponding screenshots.

I also tried to boot with keys PCIRoot=0/1, npci=0x2/3000, tried another kexts - NVDA ones from DP1, GTX 5xxx Enabler and official nVidia website drivers - without any help.

My config is following:
Asus P8Z68-V Gen3 (latest official bios)
Intel Core i5 2500K
ASUS ENGTX560 TI DCII TOP/2DI/1GD5

Attached Files


  • tax likes this

#2
Kokainum

Kokainum

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
So... it's true - GTX560ti run OOB with GraphicsEnabler=Yes. My bad, i use wrong smbios.plist )

#3
OneBlueSky

OneBlueSky

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Gender:Male
Hello! can you please tell me what smbios.plist you used? I am having this exact problem with my 560Ti! No matter what I do I can only view 1024x768. I would really appreciate it!

#4
Freaky Chokra

Freaky Chokra

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 353 posts
  • Gender:Male
@Kokainum:

Which was your first SMBIOS that did NOT work?

And, which new SMBIOS (model) you used, made it work perfectly?

Dude, do reply...

Regards,
Freaky Chokra :ninja:

#5
ekica

ekica

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 258 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia,Zaječar,Salaš

Probably took SNBIOS MacPro 3,1 or 5,1.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy