Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Kokainum

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  1. [Solved] GTX560 TI

    So... it's true - GTX560ti run OOB with GraphicsEnabler=Yes. My bad, i used wrong smbios.plist )
  2. Hello everyone. I have troubles installing Mountail Lion GM... At first i created installation flash drive with Chameleon 2.1 and two kext files (FakeSMS and NullCPU). I don't use DSDT. On the first installer's boot my monitor goes to standby, all i saw is just a blank screen. I checked for solutions on this forum and removed all NVDA*.kext files from S/L/E/. Finally, installer starts in 1024x768 resolution and allows to complete the installtion. Now i can't manage to run the ASUS ENGTX560 TI DCII TOP videocard. All variants i try don't give me full screen and leave only with 1024x768 resolution. With GraphicsEnabler=Yes it detects as GTX560ti, without it - as 3Mb graphics card. I attached the corresponding screenshots. I also tried to boot with keys PCIRoot=0/1, npci=0x2/3000, tried another kexts - NVDA ones from DP1, GTX 5xxx Enabler and official nVidia website drivers - without any help. My config is following: Asus P8Z68-V Gen3 (latest official bios) Intel Core i5 2500K ASUS ENGTX560 TI DCII TOP/2DI/1GD5