Jump to content

Search within thread not working?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
BiTRiP

BiTRiP

    InsanelyMac Sage

  • Donators
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
Hey admins,

I'm often trying to do a search within a thread but it ALWAYS returns with no results.
Even when I try with a specific word that I'm sure it's in a post.

How come? Can it be fixed or am I doing something wrong?

Thanks. ;-)

BiTRiP

#2
iPoco

iPoco

    InsanelyMac Plumber

  • Supervisors
  • 1,470 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
Thanks! Added to the tracker.

iPoco

#3
losmuertos

losmuertos

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:WA
same problem here

#4
BiTRiP

BiTRiP

    InsanelyMac Sage

  • Donators
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
@Admins: Any progress on this?

#5
losmuertos

losmuertos

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:WA
Sometimes it works... usually only once though. It's insanely irritating, because a lot of the threads on here go for a bazillion pages and I'm only looking for some highly specific information. This is what usually happens:

Click on topic
scroll to bottom
type keywords in search box
at this point i sometimes get results
if it did work the first time and I click back and search again, or search on any other thread in another tab, I usually get:

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.


The error returned was:
There was an error processing the request. Please go back and try again, or contact an administrator for assistance.
connection to unix:///var/socketproxy/insanelymac.com/searchd:0 failed (errno=2, msg=No such file or directory)

#6
Breathless

Breathless

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 posts
I have had this problem since I started using this site. Search has NEVER worked for me. In the one forum that needs the search function the most..... :D

#7
BiTRiP

BiTRiP

    InsanelyMac Sage

  • Donators
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
Seems admins doesn't care about this since nothing is changed so far.... :)

#8
iPoco

iPoco

    InsanelyMac Plumber

  • Supervisors
  • 1,470 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
:) The search was fixed (or so we thought) but after some trying I found the following: The search only shows posts before mid 2008 ish. Can anyone else confirm this?

iPoco

#9
losmuertos

losmuertos

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:WA

;) The search was fixed (or so we thought) but after some trying I found the following: The search only shows posts before mid 2008 ish. Can anyone else confirm this?

iPoco


I can confirm. Searched the Tiger-Post-Installation sticky for "sleep" and got 5 pages of results. Newest was like June 2008. If you look at the actual thread, one of the posts on the last page from 2010 has the word sleep.

#10
BiTRiP

BiTRiP

    InsanelyMac Sage

  • Donators
  • 288 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
Unfortunately I can only confirm its not working yet.
Like always I get this output:

Unfortunately your search didn't return any results.
Try broadening the search parameters by searching by different keywords or altering the format of your search.
Remember to use the wildcard '*' to increase the number of matches. Apple* will match 'apple' and 'apples'.

Search Again?







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy