Jump to content

iWork 09 and iLife 09


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
donnaruma

donnaruma

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Has anyone gotten these two sets of apps working properly in a SL VM? I can install and open them, but all I get, even with templates, are blank screens. The page thumbnails in Pages are black as well. I cant figure it out, VMware tools are installed, and OS X and the iLife and iWork suite are fully updated

#2
Donk

Donk

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,025 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester UK

Has anyone gotten these two sets of apps working properly in a SL VM? I can install and open them, but all I get, even with templates, are blank screens. The page thumbnails in Pages are black as well. I cant figure it out, VMware tools are installed, and OS X and the iLife and iWork suite are fully updated


Won't work as need QE/CI support in VMware graphics driver. There is development work going on but doesn't work yet.

#3
donnaruma

donnaruma

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Won't work as need QE/CI support in VMware graphics driver. There is development work going on but doesn't work yet.


anything I can do to help speed development?

#4
Donk

Donk

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,025 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester UK

anything I can do to help speed development?


http://sourceforge.n...ojects/vmsvga2/ is the project. I am not personally developing it. Zenith432 on this forum is though.

#5
Stephen Howard

Stephen Howard

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 4 posts
Ive got the same problem. Ive got snow leopard and when ever i open keynote, pages, or numbers, and select a template, all i get is a blank screen

Has anyone gotten these two sets of apps working properly in a SL VM? I can install and open them, but all I get, even with templates, are blank screens. The page thumbnails in Pages are black as well. I cant figure it out, VMware tools are installed, and OS X and the iLife and iWork suite are fully updated



#6
junoty

junoty

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
I heard that opening it up in Open Gl profiler with certain settings could make it work but i dont know the settings

#7
arl1ngton

arl1ngton

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
If you could find any info on that it would be really really great junoty, i have the same problem : /

Hopefully vmsvga2 will have it fixed soon !

#8
Donk

Donk

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,025 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester UK

If you could find any info on that it would be really really great junoty, i have the same problem : /

Hopefully vmsvga2 will have it fixed soon !


As I said it doesn't work and there are no hacks to make it work. We need Zenith432 to do more work, but I haven't seen him here for some time, and the last code updates were nearly 2 months ago. Bottom line is do not use VMware if you are depenedent on 3D accelerated graphics or QE/CI. Also whilst audio is OK again I would not base important work on using it in a VMware SL guest.

#9
prophetj

prophetj

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany

Has anyone gotten these two sets of apps working properly in a SL VM? I can install and open them, but all I get, even with templates, are blank screens. The page thumbnails in Pages are black as well. I cant figure it out, VMware tools are installed, and OS X and the iLife and iWork suite are fully updated



Got the same problem on Leopard 10.5.8. At both iLife and iWork. For me the thumbnails work even switching the between similiar thumbnails at mouse over but as I load one, it only gives white screen.
Would be great if someone could figure out whats wrong.

I installed VMsvga2 v.1.2.2
and vmware tools

#10
Guest: lip2502_*

Guest: lip2502_*
  • Guests
I've got the same problem with iWork 09.0.3 on Snow Leopard 10.6.3. Same when viewing the photos !!!

#11
JYF

JYF

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Nothing new on this subject?

Is there still no way to use iWork (and Pages in particular) in a virtual machine? :-(

#12
Donk

Donk

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,025 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester UK
No there isn't.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy