Jump to content

World of Warcraft and 8800 GTS


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
duscar

duscar

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
I'm having a lot of video lag while playing WoW with my 8800gts, way more than i ever got in windows 7, just wondering if anyone could help

running 10.5.8
Core 2 Quad Q8400
Gigabyte g41m-es2l
4GB RAM
nvidia 8800gts

#2
nozz93

nozz93

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
Do you have VoodooHDA? It uses a lot of performance in Games, don't know why and I don't have a solution for this :/

#3
antipop2323

antipop2323

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
1) Close the WoW application
2) Navigate to your main World of Warcraft folder
3) Open the config.wtf file in your WTF folder using TextEdit
4) Add the following line to the bottom of the file: SET gxapi "OpenGL"
5) Save and Close
6) Restart WoW

has been a problem w/ game since 3.3... l2 wow mac support forums ;)

#4
PaPeR_pLaNe

PaPeR_pLaNe

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
i been having same issue. i never even thought about searching wow forums. thnx

#5
CoCoAlEx

CoCoAlEx

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
Thanks !!

#6
Hernandez

Hernandez

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
Thanks a lot.

#7
Justin-

Justin-

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Just so you all know, GLL is fixed and runs much better than OpenGL now.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy