Jump to content

Computer Wont Boot!


2 posts in this topic

Recommended Posts

I will start off with my computer specs. Its a upgraded acer Travelmate 2450 notebook.

 

CPU: Intel Core Duo T2450

RAM: 1.5gb DDR2

Chipset/video card: ATI Xpress 200m

Hard Drive: Hitachi 60GB 5400rpm Ultra-ATA/100

DVD Drive: PIONEER DVD-RW DVR-K16RS ATA Device

External DVD Drive: LG External Super Multi DVD Rewriter

Chipset: ATI RS400/RC400/RC410

Southbridge: ATI SB400

 

I got a kext for my chipset so that the dvd will boot and I can install Leopard. I used Kalyway 10.5.2. The instalation stalls at 27 min remaining so i let it run overnight and it finished (I think). When i boot up however the apple screen shows and the little wheel spins but then a no smaking sign comes up (exept without the cigaret) and it frezes. How do i get leopard to boot up? Please help. Also when formating the hd i used Mac OS Extended and i left all the options of default when installing. Thanks!!!

I have tried -v anf -v -f and all i get is "still waiting for root device" Is there certain settings i should choose when installing to fix this??

P.S. When I install I use the default settings.

Link to comment
Share on other sites

I will start off with my computer specs. Its a upgraded acer Travelmate 2450 notebook.

 

CPU: Intel Core Duo T2450

RAM: 1.5gb DDR2

Chipset/video card: ATI Xpress 200m

Hard Drive: Hitachi 60GB 5400rpm Ultra-ATA/100

DVD Drive: PIONEER DVD-RW DVR-K16RS ATA Device

External DVD Drive: LG External Super Multi DVD Rewriter

Chipset: ATI RS400/RC400/RC410

Southbridge: ATI SB400

 

I got a kext for my chipset so that the dvd will boot and I can install Leopard. I used Kalyway 10.5.2. The instalation stalls at 27 min remaining so i let it run overnight and it finished (I think). When i boot up however the apple screen shows and the little wheel spins but then a no smaking sign comes up (exept without the cigaret) and it frezes. How do i get leopard to boot up? Please help. Also when formating the hd i used Mac OS Extended and i left all the options of default when installing. Thanks!!!

I have tried -v anf -v -f and all i get is "still waiting for root device" Is there certain settings i should choose when installing to fix this??

 

Boot the install off of the DVD with "-x"

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...