Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Webcamera Detected but not really ?!

2 posts in this topic

Recommended Posts

Well i have Webcam integrated in my Vaio Notebook, on 10.5.1 kernel there was no problem it was detected and working. In Hardware tab under USB devices there where Webcam, ventor, id, ect ect info. After i did kernel update, in that tab i have just only USB hardware (not Webcam), under that got id and ventor id. I am sure the ventor has been changed after i updated kernel to 10.5.2, Thats why my Webcam now dsnt work. Where can i edit this USB devices detections?.


Funny thing is that, i got USBCamera in skype but black screen and no led is turning on.


ps. if anyone suggest MacCam components - not working :D

Share this post

Link to post
Share on other sites

Maccam isn't working? As I have experienced, you have to have maccam and iChatUSBWebcam both installed to get your webcam functioning in Skype, Yahoo! Messenger, iChat itself, and MSN Messenger...try installing the iChatUSBWebcam with the maccam.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.