Jump to content

Can't boot into OS X Installation. Please help!


Gen Midi
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi Everyone,

 

I'm new to the whole x86 scene and this is the first time i'm trying to install OS X Leopard on my system. I've read through the instructions on the forum and I've already got a Leo_patched_dvd iso and burned it to a dvd-r using Alcohol 120%. However the problem i'm having now is that I can't get it to boot. I've tried resetting my system and changing the bios to boot from CD but it doesn't seem to detec the disc. I read somewhere that pressing F12 during the bio screen helps, but it didn't work for me. I've already set aside a seperate physical hard disk so that I can install OS X. Can anyone help? I don't know what to do to get it to install.

 

Motherboard: P5K Deluxe Wifi Edition

DVD Drive: Asus (Can't remember the model) Sata Connector

HDD: Hitachi 500GB (Sata) running Vista & Seagate 200GB (Sata) set aside to install OS X

OS: Vista Ultimate

 

Secondly after it's install how do you dual boot between Vista and OS X? As i mentioned previously I have 1 HDD for Vista and 1 HDD for OS X. I'm hoping to get it installed tonight if at all possible. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Actually, I found it much, much simpler to install Leopard on my Hack using the x86_flat_img method. You can find this file on the usual sites.

 

Hi,

 

Thanks for the advice. Is the installation process the same for that one? Thanks again.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...