Jump to content

triple boot problem with LEOPARD


KAOTIK
 Share

5 posts in this topic

Recommended Posts

I'm new to the osx86 scene so bare with me here:

 

Setup on panasonic Toughbook CF-19

 

I Have XP, knoppix 5.1 and osxleo. I use Acronis OS Selector wich picks up and boots xp and knoppix with no problem, now the OSX LEO get picked up as unknown OS and whe i try to boot it it says HFS + Partition error, but if i start up with the dvd it will boot into leo with no problem, If ayone can help it will be appreciated thanx.....

 

THE LOE was installed fro The ToH DVD

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
I'm new to the osx86 scene so bare with me here:

 

Setup on panasonic Toughbook CF-19

 

I Have XP, knoppix 5.1 and osxleo. I use Acronis OS Selector wich picks up and boots xp and knoppix with no problem, now the OSX LEO get picked up as unknown OS and whe i try to boot it it says HFS + Partition error, but if i start up with the dvd it will boot into leo with no problem, If ayone can help it will be appreciated thanx.....

 

THE LOE was installed fro The ToH DVD

 

 

Hi Kaotik, how did u get install Leo?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
I'm new to the osx86 scene so bare with me here:

 

Setup on panasonic Toughbook CF-19

 

I Have XP, knoppix 5.1 and osxleo. I use Acronis OS Selector wich picks up and boots xp and knoppix with no problem, now the OSX LEO get picked up as unknown OS and whe i try to boot it it says HFS + Partition error, but if i start up with the dvd it will boot into leo with no problem, If ayone can help it will be appreciated thanx.....

 

THE LOE was installed fro The ToH DVD

 

i have the cf-19 also can you please help with install

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...