Jump to content

10.4.8 problem


andrew1234
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hello everyone i'm new here nice to meet you all. I have quetsion well a problem i have a p4 sse 2 with 512 mb of ram etc. the thing is that i can install the mac osx 86 jas 10.4.8 but after the install is done i restart and it loads the apple spins or whatever the spinning circle and then it says " You need to restart your computer. Hold the power button for several seconds or press the Restart button" in many languages . So then i restart and it does the same thing. Any ideas thoughts or help would be great thanks.

 

Update: I have tired installing like 20 times without any packages or drivers and still no luck.

Link to comment
Share on other sites

Hello everyone i'm new here nice to meet you all. I have quetsion well a problem i have a p4 sse 2 with 512 mb of ram etc. the thing is that i can install the mac osx 86 jas 10.4.8 but after the install is done i restart and it loads the apple spins or whatever the spinning circle and then it says " You need to restart your computer. Hold the power button for several seconds or press the Restart button" in many languages . So then i restart and it does the same thing. Any ideas thoughts or help would be great thanks.

 

Update: I have tired installing like 20 times without any packages or drivers and still no luck.

 

 

If u have tried installing only the processor driver and nothing else it should work.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...