Jump to content

Intel NUC 8 Intel firmware problem OpenCore 0.6.9


5 posts in this topic

Recommended Posts

Hi MacManDS here,

 

I finally installed MacOS Big Sur and I've noticed that sometimes I stuck on "Intel Firmware" (bug loop?). 

Can you help me with it? Or is it normal?

 

Thank you

 

My Setup: 

Intel NUCi5BEK

IMG_3311.JPG

15 hours ago, Slice said:

Is it the same problem with Clover bootloader?

I haven't tried yet but I tried to restarting my computer for several times and every boot was successful.

  • 4 weeks later...

Just wanted to chime in and say I'm having this same boot loop occasionally on my Asrock Z490 Phantom Gaming-ITX/TB3, and this thread has been the only info I've turned up on it. Hope this gets some more attention. You ever solve it? 

On 5/6/2021 at 11:52 AM, MacManDS said:

Hi MacManDS here,

 

I finally installed MacOS Big Sur and I've noticed that sometimes I stuck on "Intel Firmware" (bug loop?). 

Can you help me with it? Or is it normal?

 

Thank you

 

My Setup: 

Intel NUCi5BEK

IMG_3311.JPG

I also had this issue at the beginning, after some changes it's not happen again. Can't tell you what fixed it. I guess it was the HPET device, which I have disabled now.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...