Jump to content
7 posts in this topic

Recommended Posts

Hi all hackintoshers again:thumbsup_anim:i need to change my dead R9 toxic and get RX580 Nitro+ but problems come. Start--install High Sierra fine, after reboott not get screen more-deep or black screen:wallbash:
Try everithing but the same,,,,,,watewer and lilu..inject ati or no...all patches from google and no screen:wallbash:anybody????:help:

config.plist.zip

ACPI.zip

Edited by HUSABER
  • 2 months later...
On 7/7/2020 at 4:26 PM, Slice said:

RX580 supported since Mojave not High Sierra.

I just installed Catalina I had to install with an old 5750 card and remove my RX580. Does Catalina not run on rx580? I tried everything. Im running x58 old bios not UEFI 

I'm also interested in this topic.. I have a Radeon RX580 that I used a couple of years ago in this Hackintosh.

I want to get the machine running again but the screen goes black right after choosing drive to boot from in Clover.

  • 3 weeks later...
On 9/15/2020 at 8:09 PM, savior02 said:

I just installed Catalina I had to install with an old 5750 card and remove my RX580. Does Catalina not run on rx580? I tried everything. Im running x58 old bios not UEFI 

What is your chipset and CPU?

Catalina does run on RX580.

On 9/19/2020 at 3:14 PM, robertr said:

I'm also interested in this topic.. I have a Radeon RX580 that I used a couple of years ago in this Hackintosh.

I want to get the machine running again but the screen goes black right after choosing drive to boot from in Clover.

Should work. I don't know what I have to propose seeing nothing.

On 10/5/2020 at 11:13 AM, Slice said:

Should work. I don't know what I have to propose seeing nothing.

It's running well now, don't know what was going wonky.
Using OpenCore and Lilu/Whatevergreen. :)

×
×
  • Create New...