Jump to content
davidm71

Cat Hack sluggish. Gt 710 to blame?

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi,

I have an Asus Z270-WS MB with 6700K build running Catalina 10.15.2 and a 14,2 SMBIOS.
System feels sluggish while playing youtube videos and a little slow. Have latest Lilu, applealc,
and Whatever green plugin kexts installed in L/E and cached. 

The video card is an Nvidia 710 GT

Is it slow because the card is old??

Thanks

Model Name: iMac
Model Identifier: iMac14,2

Processor Name: Quad-Core Intel Core i7
Processor Speed: 4.01 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Hyper-Threading Technology: Enabled
Memory: 16 GB

Chipset Model: NVIDIA Chip Model


Type: GPU
Bus: PCIe
Slot: Slot-1
PCIe Lane Width: x8
VRAM (Total): 8 MB
Vendor: NVIDIA (0x10de)
Device ID: 0x128b
Revision ID: 0x00a1


ROM Revision: preset 1.0.0


Displays:


Display:


Resolution: 1920 x 1080 (1080p FHD - Full High Definition)
UI Looks like: 1920 x 1080
Framebuffer Depth: 24-Bit Color (ARGB8888)


Main Display: Yes


Mirror: Off


Online: Yes

Automatically Adjust Brightness: No

Board-ID : Mac-27ADBB7B4CEE8E61


⌘ Powered by Clover v2.5k 5100


SMC Version (system): 2.15f7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Doubt it but check you can always check the loaded nVidia driver to ensure it's a Kepler model (it should be). WEG not required for that kind of card. Sluggishness is most likely due to lack of CPU power management. Check that out.

 

By now, you know the drill...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×