Jump to content
Ajoy karmakar

Mojave Busy timeout [0], (60s): 'AppleACPICPU'

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hello, I am running Sierra version in my rig, that was working completely fine but for my iOS app, I need an upgrade to submit in apple store so this is the reason I have to update my system. So my first step was -

1. Download Mojave from the app store

2. click on install.

3. update the driver in EFI partition.

4. Restart the system, next try to boot but when I verbose the boot got those errors.. and came the apple logo and progress bar that stuck at the beginning. Can anyone help me out? I am attaching two screenshots and my EFI folder.  

EFI Folder - https://drive.google.com/open?id=1AAB7k5eVGQR5eNujN2JF3W5wvnesTuDN

My computer specification is -
Motherboard: Gigabyte h110m-h-cf
CPU: Intel Core i5-7400 CPU@3.00GHZ
Graphics: 4gb GeForce GT730 DDR3

Ram - 16gb ddr4

Monitor - Dell connects through the HDMI port.

 

IMGS - 

 

IMG_20190705_221616.jpg

 

IMG_20190705_232548.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Posted (edited)
On 7/13/2019 at 2:09 PM, Ajoy karmakar said:

Hello, I am running Sierra version in my rig, that was working completely fine but for my iOS app, I need an upgrade to submit in apple store so this is the reason I have to update my system. So my first step was -

1. Download Mojave from the app store

2. click on install.

3. update the driver in EFI partition.

4. Restart the system, next try to boot usps tracking but when I verbose the boot got those errors.. and came the apple logo and progress bar that stuck at the beginning. Can anyone help me out? I am attaching two screenshots and my EFI folder.  

EFI Folder - https://drive.google.com/open?id=1AAB7k5eVGQR5eNujN2JF3W5wvnesTuDN

My computer specification is -
Motherboard: Gigabyte h110m-h-cf
CPU: Intel Core i5-7400 CPU@3.00GHZ
Graphics: 4gb GeForce GT730 DDR3

Ram - 16gb ddr4

Monitor - Dell connects through the HDMI port.

 

IMGS - 

 

IMG_20190705_221616.jpg

 

IMG_20190705_232548.jpg

Facing similar issue her. Help is appreciated
 

Thanks in advance,
Regards,

Shane

Edited by ShaneP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×