Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Northwinds

Restore keeps rebooting?

4 posts in this topic

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi all

I've got an El Cap install that I'm still trying to fix properly and am currently trying to disable SIP via booting into my restore partition so I can try "csrutil disable", however...

I only get to the point of selecting the dropdown for terminal and the system reboots,

I've tried a few boot flags in clover but so far no joy.

Any suggestions please?

 

My hardware is quite old (looking at putting cash towards a new build later in the year but no option right now) but it worked perfectly with Yosemite.

Cheers!

 

Quick specs:

CPU: i3 - 530

Mobo: Ga-H55M-S2H

GPU: ASUS GT640

Edited by Northwinds
Wrong CPU

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I did an upgrade from OS X 10.10.5 to OS X 10.11 on iMac late 2012 and experienced same issue as yours. Then I did an Erase, Format and install of OS X 10.11 (from USB Installer Disc) - all worked fine for 2 weeks and then the same problem reappeared.

I solve my problem going back to to Yosemite and will remain there until 10.11.1 or maybe 10.11.2 is released

Information given from- https://bitmann.org/

Regards Cryptoman

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

https://kodi.software/                                                
https://plex.software/                                                         
https://luckypatcher.pro/        Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.

Edited by dlkfml;w

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

The process for the for restoring that keeps the rebooting to have it from the  operating system x 10.11.5  to operating system 10.12 where it must be going to have the proper procedure which is going to have it with the USB the installer has the particular way that will be getting through  netgear tech support will enhance the rebooting the proces afe the restoring has done.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×