Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
EnzoDC

nuova configurazione per studio di registrazione

2 posts in this topic

Recommended Posts

Salve ragazzi, è da un po che non scrivo sul forum, dato che sono in procinto di aprire uno studio di registrazione, per fine settembre gli operai mi consegnano lo studio finito e dovrei iniziare ad assemblarlo in maniera hardware, per prima cosa mi servirebbe un gran bel hackintosh  :lol: . Cosa mi consigliate come nuova configurazione? Preferirei una installazione facile (cosa difficile) e la maggior parte delle varie periferiche o.b. (out of box). Io avevo pensato ad un i7 haswell 4770, almeno 16gb di ram,se non addirittura 32gb, un ssd da 512 per il sistema operativo e i vari vst e plugin, 2 hdd da 2tb per librerie e progetti. Voi cosa mi consigliate? Calcolate che mi serve la firewire 400 per la scheda audio. E ovviamente la cosa più importante di tutte è la stabilità, non ho un budget preciso, però non siate troppo megalomani perchè c'è crisi  :rofl:  :rofl:  :rofl:

 

edit: dimenticavo una cosa importante, devo installare lion o al massimo mountain lion dato che logic 9 su maverick o superiori non va e con logic x non mi trovo per nulla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Per andare sul sicuro io direi una bella gigabyte serie 8, col processore Haswell che hai scelto ti serve Mountain Lion non meno della 10.8.5, scheda video una gigabyte Nvidia fascia 6xx o 7xx (vedi tu dal tuo budget).

 

E in bocca al lupo per il tuo lavoro  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By wowood
      I build a HackMini with GB-BRi5H-8250, follow the https://dortania.github.io guide, everything work fine, except 2 tiny problems.
      hope someone can help me,thanks very much.
       
      system info
      - macOS 10.14.6
      - OpenCore 0.5.9
      - SMBios iMac19,1
       
      problems
      - my device is a desktop, but get a battery tab in Energy Saver.
      - hdmi audio not work after startup. It work fine after I plug and unplug the hdmi cable or toggle the display power button.
       
       

       
       
      OC.zip
    • By Tristana
      Hello, and thank you for your help!
       
      Ever since installing my new Sapphire Radeon Pulse RX580, I've been having issues with audio freezing up for the whole system- seemingly the coreaudiod process crashing / my USB audio interface not working. It feels random but seems to correlate with playing youtube videos, streaming audio in Finder, playing sound files from chat clients like Telegram/Discord and such. The system otherwise works as normal, with only audio related functions breaking. Sometimes instead of a full freeze / crash, the sample rate of audio will just drop significantly, causing a lot of aliasing.
      I followed this guide here, though it is outdated and some KEXTs have been merged with WhateverGreen. The shikigva=4 & -rad4200 boot arguments weren't available in WhateverGreen so I didn't add any boot arguments.
      https://hackintosher.com/guides/fix-rendering-issues-fcpx-high-sierra/
       
      My issue was not fixed by this. I also learned that USBInjectAll hadn't been given a custom SSDT and so I made one, which I have included at the end of this post. I also disabled the 15 port patch which had been left on. My USB ports now show up properly (though I've excluded my mobo's type-c port to meet the 15 port limit). My audio issues still have not been fixed, though.

      On High Sierra, the crash was irrecoverable- opening sound in system prefs just froze up, and I have to reset the system to get audio back. In Catalina, I seem to be able to choose a different audio device then go back to my external interface to reset the driver and get sound back.

      Thank you for any help / ideas you can offer!

      UPDATE: Issue still persists. I'm now using a USBPorts.kext created by Hackintool and have updated my list of current kexts below.

      System:

      Kexts:


       
       
    • By Kailash
      I successfully managed to install Hackintosh on my Lenovo Ideapad 520 but now I don't have audio, brightness control feature or battery indicator. My audio driver is an ALC230. I am new to all this. What do I do to solve this? I have attached my EFI files below.
      EFI.zip
    • By bread.io
      Hey everyone!
      Got my first build up and running a few days ago, and while almost everything works perfectly, I'm experiencing some odd sound quality issues. I'm currently listening to my audio through the 3.5mm jack on the front of my case. The sound quality sporadically jumps from being muffled to clear and is also a bit staticky.
      I've dug into a number of different scenarios that sound similar to mine, but I hoped that someone here might be able to give me more clarity.
      Here's a sample of the issue: https://clyp.it/xyfxysf2
      Config.plist: https://pastebin.com/BStEGbpe
      My hardware:
      CPU: Intel i9 9900k
      GPU: Radeon 5700 XT OC
      RAM: Corsair ddr4 32GB (2x16)
      Motherboard: Z390 Designare LGA1151
       
      Any help is really appreciated!

    • By rahulmangla19
      HDMI Audio not working only screen is showing.
      Send me aadis-MacBook-Pro.zip
      CLOVE.zip

×