Jump to content
arathorn2nd

Strange HDMI issues

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello folks,

 

I've setup an i3 3240 with HD2500 and got an nvidia gt210 to get full acceleration. I've also disabled the gigabyte ga-b75m-d3h onboard audio to prevent conflicts.

 

Oddly enough, using voodoohda 2.8.4 and 2.8.2, the system shows 4 HDMI audio outputs. I found that only one works, but just for two seconds when some sound starts. It won't play any sound after that until I reload the kext.

 

Anyone ran into this before? Thanks a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By clickerpw
      hi guys
      can anybody help me.
      i connect display dell 2418D ( 2560x1440@60) to intel hd530 via hdmi.
      after power off first time boot mac os boot in 2560x1440@40.

       
       
      after this i reboot mac os and boot in 2560x1440@60

       
       
       
       
      also i shoot the video.
      https://youtu.be/Mi6O3-ghRs0
      i tried:
      Lilu.kext , CoreDisplayFixup.kext,Pixel Clock Patch
    • By Nancy10
      Hello!
      I installed OSX Highsierra( clean install ) but I can't make my VGA and HDMI ports to work. I am running it on an Asus X556U laptop with intel HD510. 
      Here is attached All my specs made by DxDiag. And my debug_gen output ( has all debug needed files )
      help!
      DxDiag.txt
      debug_8155.zip
    • By onlyJRevenge
      Buonasera ragazzi,
      grazie all'aiuto di questo forum, sono riuscito qualche mese fa a configurare il mio portatile e ne sono pienamente soddisfatto. Ora mi è sorto un dubbio, per poter utilizzare la porta HDMI esterna per collegare il portatile ad un monitor cosa dovrei fare? Ho letto che c'è la possibilità che questo non possa essere possibile, per via del fatto che ho disabilitato la GTX950M e di conseguenza essa portava il segnale "all'esterno". A voi cosa risulta? Riuscireste a darmi una mano?
      Grazie anticipatamente.
    • By spectra
      Hi people, can someone help to put my HDMI sound working? I already tried different methods and I can't figure a way to fix this problem.   And another question, someone knows why the HDMI port just work if i use macbook pro 14,2 on smbios? Because my hardware is much more similar to 14,3.    
      thanks guys
      My system dump
      CLOVER.zip
      DarwinDumper_3.0.4_01.02_12.24.51_MacBookPro14,2_AMI_X64_4392_High Sierra_17D47.zip
    • By bigben1
      hi there!!!
       
         my system specs are
      ga z170x ud5,
      i7 6700, cpu
      gtx 1060 6g,
      16gb ram,
      sierra 10.12.6.,
      everything working except can't enable hdmi for 4k lg monitor.i have sound through back panel and front panel using alc1150.kext and all 100/200 series kext.
       
       
      any help is much appreciated.
       
       

×