Jump to content
InsanelyMac Forum
numberonekiwi

Flash player lagging

Recommended Posts

This problem has not only been in 10.9 but all other versions and not just limited to safari. When you play online Facebook games as time goes by things get very slow / glitchy and the only way of getting back to normal is do a force quit ( as this usually keeps open tab ) and restarting the application again.

 

Is there a work around for this or something I will always have to deal with.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

You dont know how many years I'm searching the answer to this question :) 

 

Firefox plays flash most smoothly. As far as I got with my reasearching it turns out to be: the network card buffer if filled then it will result lag, or even system freeze. Try using torrent and watching flash (=many open connections), my osx86 dies after 5 minutes.

 

Just to check my theory: do you have nForce or RTL8139 (Realtek) network card??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



  • Posts

    • I've commited the actual code, later I'll make it as first example. Taken from edk2, I'm making this to work with: struct EDID_BLOCK { var Header : [UInt8] = [UInt8](repeating: 0, count: 8) //EDID header "00 FF FF FF FF FF FF 00" var ManufactureName : UInt16 = 0 //EISA 3-character ID var ProductCode : UInt16 = 0 //Vendor assigned code var SerialNumber : UInt32 = 0 //32-bit serial number var WeekOfManufacture : UInt8 = 0 //Week number var YearOfManufacture : UInt8 = 0 //Year var EdidVersion : UInt8 = 0 //EDID Structure Version var EdidRevision : UInt8 = 0 //EDID Structure Revision var VideoInputDefinition : UInt8 = 0 var MaxHorizontalImageSize : UInt8 = 0 //cm var MaxVerticalImageSize : UInt8 = 0 //cm var DisplayTransferCharacteristic : UInt8 = 0 var FeatureSupport : UInt8 = 0 var RedGreenLowBits : UInt8 = 0 //Rx1 Rx0 Ry1 Ry0 Gx1 Gx0 Gy1Gy0 var BlueWhiteLowBits : UInt8 = 0 //Bx1 Bx0 By1 By0 Wx1 Wx0 Wy1 Wy0 var RedX : UInt8 = 0 //Red-x Bits 9 - 2 var RedY : UInt8 = 0 //Red-y Bits 9 - 2 var GreenX : UInt8 = 0 //Green-x Bits 9 - 2 var GreenY : UInt8 = 0 //Green-y Bits 9 - 2 var BlueX : UInt8 = 0 //Blue-x Bits 9 - 2 var BlueY : UInt8 = 0 //Blue-y Bits 9 - 2 var WhiteX : UInt8 = 0 //White-x Bits 9 - 2 var WhiteY : UInt8 = 0 //White-x Bits 9 - 2 var EstablishedTimings : [UInt8] = [UInt8](repeating: 0, count: 3) var StandardTimingIdentification : [UInt8] = [UInt8](repeating: 0, count: 16) var DetailedTimingDescriptions : [UInt8] = [UInt8](repeating: 0, count: 72) var ExtensionFlag : UInt8 = 0 //Number of (optional) 128-byte EDID extension blocks to follow var Checksum : UInt8 = 0 } typealias EDID = EDID_BLOCK ...let you know
    • Wrong    No need to connect any TB device before booting the system. The TBEX 3 get's fully automatically initialised and implemented by OSX as soon a TB or TB XHC USB device will be connected to the already operational macOS system.   >>> https://youtu.be/JSNp75UOfq4 <<<   Give it a try with my SSDT-X299-iMacPro.aml properly adapted to your system    Full TB Hot Plug Functionality!    Maybe you also need an update to SMBIOS iMacPro1,1 in addition?   Cheers,   KGP
    • Hi @KGP-iMacPro, finally after more than a month some progress! Unfortunately this is not the definitive answer, but it poses other questions.
      What I did not say yesterday, is that once the THB_C cable is removed the Thunderbolt PCI card is not loaded by the system at startup. But if I have a device connected and turned on before boot the PCI card is recognized and loaded correctly, but not only, in this way you have the hotplug of all devices! To make it work, add "PCI-Thunderbolt One" to PXSX/BR1A. It works either with Arbitrary inject or with _DSM method on SSDT (better because the devices can be implemented on the PCI system info).   I use a Thunderbolt dock that turns on when I turn on the computer (to be precise, since I use Fix Shutdown, never turns off like my USB devices), and then the Thunderbolt PCI card is charged every time the computer is started and all the devices after the dock are hotpluggable.   Based on the original Apple SSDT of an iMac18,3, I realized this: SSDT-TB3 V3.zip (Updated version)
      However I do not know if it works correctly on both Thunderbolt ports and USB-C devices. I will do some more tests when we have the final solution.

      Obviously as I said, this is not a solution, but it makes clear that the problems with the hotplug derive from the functions that add the THB_C cable, so we are faced with two ways:
      1- Finding the way to make the PCI card load from the system even without a connected THB_C cable
      2- Understand what features this cable provides and whether it can be found in ACPI paths to include it in the SSDT    
    • Hackintosh High Sierra 10.13.3 USB Installer Boot Into USB DIrectly Enter Exit Option Menu. Clover Boot Menu Not Showing. Plz Help .................     My System Specification :

      CPU : Core i5 6400
      MB : Asus H110M-CS
      RAM : 8GB DDR 4
      HDD : WD 1TB For Windows And WD 500 GB For Hackintosh
      Bootloader : Clover
    • I think I found a way to use an nvidia helper card... On the internet they say if you cut the end of the PCI-e x1 slot, an x16 PCI-e video card will work in it. I have an 8600gt which works OOB in high sierra, but I'm not sure if I can set it as primary since in bios I have only PEG/PCI or PCI/PEG primary video. Maybe I can set it as primary from DSDT or clover?
×