Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
IDunnoAtal

GTX285 & Mountain Lion Installer not showing

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi,

 

I upgraded to 10.9.1 but it doesn't support many NVidia Cards at the moment (Because NVidia are being lazy at the minute) and me being the person that I am, forgot to do a resilient version of Mac. Now when I got to do that, my installer isn't loading up, instead it freezes before when it gets to:

 

IOBluetoothHCIController start -- completed

 

And I have tried deleting the NVidia Kexts.

 

Here's all the kernel flags that I have tried.

 

-v -x GraphicsEnabler=No

-v npci=0x2000 GraphicsEnabler=Yes

-v npci=0x2000 GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1

-v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0

 

Any help would be appreciated.

 

My sig contains my rig, if you need any specific information about it, just say so.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×