Jump to content
InsanelyMac Forum

IDunnoAtal

Members
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

About IDunnoAtal

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hi, I upgraded to 10.9.1 but it doesn't support many NVidia Cards at the moment (Because NVidia are being lazy at the minute) and me being the person that I am, forgot to do a resilient version of Mac. Now when I got to do that, my installer isn't loading up, instead it freezes before when it gets to: IOBluetoothHCIController start -- completed And I have tried deleting the NVidia Kexts. Here's all the kernel flags that I have tried. -v -x GraphicsEnabler=No -v npci=0x2000 GraphicsEnabler=Yes -v npci=0x2000 GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0 Any help would be appreciated. My sig contains my rig, if you need any specific information about it, just say so.
  2. IDunnoAtal

    ML 10.8 errors pre-install

    Ok, cheers for your help and if any mod is looking at this thread can you mark it as solved please?
  3. IDunnoAtal

    ML 10.8 errors pre-install

    As for execute disable bit, I enabled it and still the same thing. My bios didn't allow ahci to be enabled on the ich9 controller literally the only thing the modified bios allows is that, I have had it running before on the same board and bios, the only thing that has changed is the hard drives, ram and graphics card. UPDATE: I don't know what I did, but it is now installing!!!
  4. IDunnoAtal

    ML 10.8 errors pre-install

    My board is set up with the configurations of the same board and the sister boards it has, and the image file you sent me is what I am booting from.
  5. IDunnoAtal

    ML 10.8 errors pre-install

    Ever since I uploaded the new image I am going by that which is the error to find the system identifier, I don't have the ahci problem now and as for the modified bios the only modification made was to enable ahci for the ich9 and p35 bridge instead of just the jmicron controller. Everything else is vanilla. As for excecute disable bit, most people say to have it disabled.
  6. IDunnoAtal

    ML 10.8 errors pre-install

    Execute disable bit has always been disabled and I don't see how bios setting can affect it not finding drivers for the system identifier.
  7. IDunnoAtal

    ML 10.8 errors pre-install

    My settings match up to that besides HPEt because I can't find it.
  8. IDunnoAtal

    ML 10.8 errors pre-install

    If you read my signature I have a modified bios to enable ahci on the ich9 controller so I have no need for the jmicron controller. If you take a look at the image for some reason I can't boot into the installer because it is "unable to find drivers for "MacPro3,1""
  9. IDunnoAtal

    ML 10.8 errors pre-install

    Still no luck.
  10. Hi, I am currently experiencing errors using HackBoot, i boot, and ModCD. I get the famous ACPI error and a new one I have not seen before called "pmap_steal_memory" I get that using the -x kernel flag. Any help would be greatly appreciated. P.S I am writing this on my phone so any spelling errors are to be excused. Here's the ACPI error: Here's the pmap error:
  11. So I got it installed, now it keeps rebooting in this order... >Loaded chameleon >Type in mach_kernel PCIRootUID=0 >Apple logo for a split second >Black Screen for 1 second >PC rebooted
  12. Sorry if I wasn't clear but the drive is on the same one as my Snow Leopard partition, but I can't see my Lion partition I was installing it from on the Lion installer.app So I am trying "######" (again)
  13. I installed a modded BIOS so all my satas could be AHCI as there is only 1 sata (without the mod) that could do it, which is the JMicron controller, which I have disabled
  14. Yep it helped but now I can't see the drive where I was installing it too. Not even with an EFI disk called HackBoot....
  15. Thank you for your help and the valid serial help, sorry for running you ragged I'm doing it the long way and installing Lion then Mountain Lion... I am thanking you ever so much...
×